Diensten

Wat kan ik voor u doen?

Webdesign SRTS

Ik vind het erg leuk om mensen te helpen met het maken van een website. Ik gebruik hiervoor het programma ‘WordPress’. In dit programma zijn eindeloze mogelijkheden voor kleur, design en lay-out. Het lijkt mij erg leuk om voor jou(w bedrijf) een website te mogen ontwerpen!

Mijn werkwijze

 
1) Om te beginnen met het ontwerpen van een website moet er eerst een domeinnaam aangeschaft worden. De domeinnaam is de naam van de website, dus de url die mensen zien. Ik vind zelf ‘Hostnet’ een prettige organisatie. Hier kun je rond de 10 euro een domeinnaam aanschaffen.  
 
2) Daarna is er een programma nodig om uw website mee te hosten (=een plek op het internet te hebben) en daarnaast te ontwerpen. Zoals ik al eerder noemde vind ik WordPress een fijne en betrouwbare manier. Via Hostnet kun je een WordPress abbonement koppelen aan je website, de kosten hiervoor zijn rond de vijf euro per maand.
3) Als de domeinnaam en hosting zijn geregeld kan de website worden ontworpen. Vooraf kunnen we de wensen bespreken. Je kunt mij websites van andere bedrijven laten zien die je mooi vindt en de soorten pagina’s, het kleurschema en de teksten en foto’s die je op de website wil hebben. Op basis hiervan kan ik beginnen de website te ontwerpen. Tussentijds kunnen we bespreken wat je van de ontwerpen vindt en/of eventueel anders zou willen zien.
 

 4) Als de website af is zal hij af en toe een update nodig hebben of moet er misschien tekst of informatie aangepast worden. Hiervoor zijn twee opties mogelijk:

 

– Ik geef je uitleg om de website zelf aan te kunnen passen (enige handigheid met computers nodig) 

– Ik doe de wijzigingen op de website tegen een vast (uur)tarief

Tarieven

Hoeveel ik als tarief reken voor het ontwerpen van een website hangt af van het soort site dat je graag wil (hoeveel pagina’s, hoe ingewikkeld, etc.). Ik kan ook ondersteunen in het regelen van een domeinnaam en een WordPress account. Als ik weet hoeveel tijd het mij zal kosten om de website te ontwerpen en alles te regelen kunnen we in overleg een totaalprijs afspreken.