Toerismeverspreiding

Wat kan ik doen?

Toerisme is in opkomst en steeds meer mensen hebben de mogelijkheid om te reizen. Dit zorgt ervoor dat in bepaalde gebieden een druk ontstaat door de hoge bezoekersaantallen. Vaak zijn kleine stadscentrums of natuurgebieden niet bestand tegen de grote hoeveelheden toeristen en zullen er negatieve gevolgen in dat gebied te merken zijn.

Vanuit mijn studie ben ik begonnen met het doen van onderzoek naar de negatieve gevolgen van (over)toerisme. Tijdens die onderzoeken heb ik contact gehad met toeristen en Nederlandse gemeenten om tot oplossingen te komen. Een oplossing is om toeristen beter te verspreiden over een gebied. Door slimme keuzes te maken in het aanbieden van toeristische hoogtepunten en het gericht maken van marketing kan hierdoor de druk op bepaalde gebieden worden verlicht.

Ik help graag bedrijven, gemeentes en andere organisaties door mee te denken aan oplossingen om toerisme in dat gebied te verspreiden. Ik kan onderzoek doen, een adviesrapport schrijven en meedenken om de negatieve effecten van (over)toerisme in een gebied te beperken.

Aanvraag

Omdat het hoogstwaarschijnlijk om een vraag voor een specifiek gebied of stad gaat, is het het handigst om telefonisch of per mail te bespreken wat voor opdracht het precies is. Contact opnemen is mogelijk door te bellen of mailen naar mijn onderstaande contactgegevens.

Contact

Bellen

Wil je me persoonlijk spreken over de mogelijkheden van een op maat reisadvies? Dat kan! Ik ben te bereiken op:

Mailen

Wil je me mailen over de mogelijkheden van een op maat reisadvies? Dat kan door te mailen naar: