Duurzaam toerisme

Wat kan ik doen?

Toerisme is in opkomst en steeds meer mensen hebben de mogelijkheid om te reizen. Dit zorgt er helaas voor dat in bepaalde gebieden ook de negatieve effecten van toerisme te merken zijn. Het kan gaan om vervuilde gebieden, gebieden met massatoerisme, de lokale bevolking die overlast ervaart, teveel Co2 uitstoot door het reizen of het verliezen van natuurlijke bronnen.

Vanuit mijn studie ben ik begonnen met het doen van onderzoek naar de negatieve gevolgen van toerisme. Door slimme keuzes te maken in het beschermen van de natuur en het reguleren van de toeristenstroom kunnen deze gebieden behouden worden.

Ik help graag bedrijven, gemeentes en andere organisaties door mee te denken aan oplossingen om duurzaam toerisme te implementeren. Ik kan onderzoek doen, een adviesrapport schrijven en meedenken om de negatieve effecten van (over)toerisme in een gebied te beperken.

Aanvraag

Omdat het hoogstwaarschijnlijk om een vraag voor een specifiek gebied, attractie of stad gaat, is het het handigst om telefonisch of per mail te bespreken wat voor opdracht het precies is. Contact opnemen is mogelijk door te bellen of mailen naar mijn onderstaande contactgegevens.

Contact

Bellen

Wil je me persoonlijk spreken over de mogelijkheden van een op maat reisadvies? Dat kan! Ik ben te bereiken op:

Mailen

Wil je me mailen over de mogelijkheden van een op maat reisadvies? Dat kan door te mailen naar: