Persoonlijk op-maat reisadvies

Wat kan ik voor je doen?

Al de verschillende accommodaties, activiteiten en vervoersopties in en voor een reisbestemming kunnen soms best overweldigend zijn. Met mijn studie als achtergrond en mijn reiservaring kan ik je veel tips en adviezen geven! Ben je bijvoorbeeld 4 dagen in een stad en wil je weten hoe je die tijd optimaal kan benutten? Of wil je weten welk hotel het beste bij jou past?  

De prijs voor het op-maat advies is afhankelijk van de grootte van het consult. Je ontvangt een persoonlijk verslag van mijn adviezen en tips voor jouw perfecte reis. Wanneer ik je een accommodatie of activiteit aanbeveel, ontvang je ook meteen een linkje waar je zelf kunt boeken. Je betaalt enkel voor het consult en zit dus nergens aan vast!

Persoonlijk reisadvies

Aanvraag

Om jou het perfecte advies te geven wil ik graag een aantal dingen van je weten:

De belangrijkste vraag:

– Welk advies wil je graag van mij ontvangen?
 (Je hebt bijvoorbeeld de vlucht en hotel al geboekt, maar wilt een dagschema met activiteiten ontvangen. Of je weet in welk weekend je weg wil, maar weet nog niet met welke luchtvaartmaatschappij je wil vliegen of waar je wil verblijven)

Andere vragen:

– Met wie ga je op reis? (familie, vrienden, etc.)
– Wat zijn je interesses? (cultuur, natuur, etc.)

 Via de mail en of telefonisch zullen we bespreken welk advies je graag wil ontvangen. Ik stel je eventueel nog wat extra vragen en ik maak een offerte. Daarna zal er snel een persoonlijk advies voor je klaarliggen!

Contact

Bellen

Wil je me persoonlijk spreken over de mogelijkheden van een op maat reisadvies? Dat kan! Ik ben te bereiken op:

Mailen

Wil je me mailen over de mogelijkheden van een op maat reisadvies? Dat kan door te mailen naar: