Over mij

Saskia Roos

Mijn naam is Saskia Roos, eigenaar van Saskia Roos Touristic Services. Ik heb Tourism Management gestudeerd en in mijn vrije tijd reis ik graag. 

Tijdens mijn hbo studie Tourism Management heb ik me in de verschillende aspecten van toerisme gespecialiseerd. Ik heb specialisaties gevolgd in de richtingen ’tourist experiences’ en ‘ondernemerschap’. Ook heb ik een half jaar stage gelopen bij een duikschool op Tenerife en een half jaar gestudeerd aan de universiteit van Valencia.

Tijdens mijn studieprojecten heb ik mij gericht op actuele zaken zoals duurzaam toerisme en toerismeverspreiding. Hierbij heb ik contact gehad met verschillende gemeentes. 

Ik heb verschillende soorten marktonderzoek gedaan en heb ervaring opgedaan in het werkveld en het opstellen van ondernemersplannen. Tevens heb ik mijn kennis over het ontwerpen van websites uitgebreid tijdens extra lessen.

Al mijn reiservaringen en toeristische tips deel ik op verschillende platformen (blogs, websites, social media). Daarnaast help ik graag mensen met mijn ervaringen door persoonlijk reisadvies en bedrijfsadviezen te geven en websites te ontwerpen!