Ondernemingsplan

Wat kan ik voor je doen?

Als je begint met het opstarten van een eigen bedrijf is het heel verstandig een ondernemingsplan op te stellen. In dit plan zet je voor jezelf, de bank, en eventuele investeerders duidelijk op papier wat jouw plannen voor je onderneming zijn.

Een ondernemingsplan bestaat uit verschillende onderdelen:

  • de ondernemer
  • de activiteiten van je onderneming
  • markt/branche onderzoek
  • algemene zaken (juridisch)
  • financieel plan

Het kan lastig en overweldigend zijn om dit allemaal op papier te krijgen. Daarom is het fijn om advies te krijgen of om met iemand te sparren over bepaalde zaken. Met een specialisatie in ondernemerschap, het doen van marktonderzoek en schrijven van een ondernemingsplan kan ik jou ondersteunen bij het schrijven van jouw ondernemingsplan.

Aanvraag

Om jou de perfecte ondersteuning te geven wil ik graag een aantal dingen van je weten:

De belangrijkste vraag:

– Welke ondersteuning wil je graag van mij ontvangen?
 (controleren gemaakt ondernemingsplan, helpen bij het uitrekenen van het financiële plan, aanscherpen van teksten, helpen om strcutuur in het plan te creeëren, etc.)

Via de mail en of telefonisch kunnen we bespreken welke vorm van ondersteuning je graag wil ontvangen. Ik stel je eventueel nog wat extra vragen en ik maak een offerte.  De prijs hangt af van de grootte van de behoefte aan ondersteuning. Daarna kan ik (afhankelijk van jouw wensen) via de mail, telefonisch of in persona de ondersteuning uitvoeren.

Contact

Bellen

Wil je me persoonlijk spreken over de mogelijkheden van een op maat reisadvies? Dat kan! Ik ben te bereiken op:

Mailen

Wil je me mailen over de mogelijkheden van een op maat reisadvies? Dat kan door te mailen naar: